SEO-nieuws

WEBSITE LATEN VERZORGEN BIJ ONLINE MARKETING BUREAU

Ons bedrijf had een opfrisbeurt nodig, wij zijn een bedrijf die horloges verkoopt, maar het zag er allemaal relatief basic uit. Daarom besloten we op zoek te gaan naar een online marketing bureau dat ons kon helpen om onze site het onderhoud te geven wat nodig was. We hebben een tijd gezocht maar we besloten het advies van een goede vriend van mij te volgen, hij is “vaste” klant bij Online Infinity en ik heb van hem altijd positieve verhalen gehoord over Online Infinity.

We hebben hen een email gestuurd met de vraag of zij ons konden helpen bij onze website. Ze reageerde binnen 1 werkdag, we hadden een meeting afgesproken, toevallig ging de vriend waar ik Online Infinity van heb gevonden bij hun lang. Ik was meteen meegegaan voor een kennismakingsgesprek en om te kijken wat voor werk hun leveren. 

We hadden afgesproken om hun de foto’s te sturen van onze horloges en we hebben afgesproken wat de stijl moest worden. Al snel ontving ik een opzetje van mijn website. Ik was hier erg enthousiast over maar ik had nog wel een paar puntjes die ik anders wilden. Dit vonden zij natuurlijk geen probleem. 

Ik werk nu een aantal weken met hen samen en zitten nog midden in ons proces. Ik ben hartstikke benieuwd naar het eindresultaat! 

online-infinity.nl