Fonteinconcerten brengt Reli-pop serie in het nieuwe seizoen

Dat er in De Fontein, in Zwolle (Stadshagen), kwalitatief goede concerten worden gegeven, is na drie jaar wel gebleken. Dit vierde jaar starten we het seizoen met  concerten in een nieuwe reeks: de Relipop serie. Concerten in deze serie zullen doorgaans op vrijdagavonden plaatsvinden. De welbekende klassieke reeks blijft op de 1e zaterdagavond van de maand.

Vrijdag 25 september komt de Psalmen voor Nu-band naar De Fontein. De band speelt hoogtepunten van de eerste 5 albums, inclusief veel songs van de nieuwste CD. Kaarten voor Psalmen voor Nu bestelt u via www2.interticket.nl of via het reserveringsformulier.

Vrijdag 16 oktober laten Sons of Korah uit Australië u kennismaken met hun bijzondere benadering van de aloude Psalmen tijdens een Europese tour dit najaar. Het is de eerste keer dat zij Nederland aandoen maar ze zijn al wel diverse keren op de Nederlandse televisie te zien geweest en hebben inmiddels een groot publiek.

Voor de Nederlandse tour is een aparte website ontwikkeld, waar u vanaf 1 september uw kaarten kunt bestellen en nu al een voorproefje van kunt zien en beluisteren: www.sonsofkorah.nl.

Na afloop van de concerten in de mooie zaal van De Fontein, kunt u nagenieten en napraten met een drankje. Reserveren wordt voor beide concerten van harte aanbevolen. Het aantal plaatsen is beperkt en de verwachte belangstelling groot.

 

september_psalmen_voor_nu_tnVrijdag 25 september 2009
Psalmen voor Nu
Gefeliciteerd!

 

 

 

Sons_of_Korah_Zwolle_tnVrijdag 16 oktober 2009
Sons of Korah (Europese primeur!)
a musical journey into the psalms

 

  

 

 
Advertentie
© 2009 www.fonteinconcerten.nl