Route en kaart

Routebeschrijving


vanuit richting Amersfoort/Apeldoorn

Neem vanaf de A28 de afslag Zwolle-Centrum. Onderaan de afrit linksaf. Einde van de weg, bij de verkeerslichten rechtsaf. Volgende verkeerslichten rechtdoor. Volgende verkeerslichten weer rechtdoor. Volgende verkeerslichten linksaf (volg bord 'Stadshagen’). Doorrijden totdat u over de brug naar de wijk Stadshagen rijdt. Na de brug op de eerste rotonde rechtdoor. Ook de tweede rotonde rechtdoor. Bij de derde rotonde ziet u de kerk al staan. Op deze rotonde ook weer rechtdoor, dan de eerste weg rechts en meteen weer rechts. Na ongeveer 100 meter links de parkeerplaats van de kerk op.


vanuit richting Meppel

Neem de afslag Zwolle-Noord. Onderaan de afrit rechtsaf. Bij de eerstvolgende verkeerslichten rechtdoor (na enige tijd aan uw linkerhand een flitspaal!) Bij de volgende verkeerslichten weer rechtdoor. Bij de verkeerslichten daarna rechtsaf (volg bord 'Stadshagen’). Doorrijden totdat u over de brug naar de wijk Stadshagen rijdt. Na de brug op de eerste rotonde rechtdoor. Ook de tweede rotonde rechtdoor. Bij de derde rotonde ziet u de kerk al staan. Op deze rotonde ook weer rechtdoor, dan de eerste weg rechts en meteen weer rechts. Na ongeveer 100 meter links de parkeerplaats van de kerk op.


vanuit richting Hasselt

Ga op de eerste rotonde van Stadshagen linksaf, de wijk in. Ga op de tweede rotonde linksaf. Na een bocht naa r rechts de eerste afslag links (nog voor de volgende rotonde). Meteen rechtsaf, parallel aan de weg. Na ongeveer 100 meter links de parkeerplaats van de kerk op.


vanuit Kampen, via ‘s-Heerenbroek

Na ‘s-Heerenbroek bij verkeerslichten links, richting Hasselt en Stadshagen. Borden ­volgen tot afslag Stadshagen-Noord (rotonde). Rechtsaf, de wijk in. Volgende rotonde linksaf. Na een bocht naar rechts de eerste ­afslag linksaf ­(nog voor de volgende rotonde). Meteen rechtsaf, parallel aan de weg. Na ongeveer 100 meter links de parkeerplaats van de kerk op.

Kaart

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

 
Advertentie
© 2009 www.fonteinconcerten.nl